OM OSS

Intercept Solar grundades i Gävle år 2020 med en vision att vara det självklara, lokala valet för kunder som vill ta steget in i framtiden och installera solceller för produktion av egen el.

Sedan starten 2020 har vi förmedlat över 1000+ solcellsanläggningar i Sverige och efterfrågan hos våra kunder ökar för varje dag som går. 

Vi hjälper våra kunder genom hela processen, allt ifrån projektering till ansökan om "Grönt Bidrag" och rådgivning under processen. Det finns en stor lönsamhet med solenergi där vi ser att den genomsnittliga användaren får tillbaka sin investering efter ca sju år, ju större anläggning du sätter upp desto snabbare avkastning får du! 

VÅRT UPPDRAG

MED KUNDEN I FOKUS

Genom vår breda och långa erfarenhet har vi kunnat effektivisera vår projektmetodik vilket innebär att vi är oftast snabbare, billigare men kan bibehålla högsta möjliga kvalitet i slutleveransen.

 

Det finns många aspekter att ta hänsyn till i val av rätt paneler och lösning för din fastighet. Lantbruk och markinstallationer till exempel skiljer sig ifrån mängden inom flera områden. Markinstallationer och lantbruk kräver i regel rätt åskledning och flera försäkringsbolag ställer högre krav på klassning och djursäkerhet.

 

Vi lägger därför stor vikt och tar alltid ett personlig besök med våra kunder för att titta på just dina förutsättningar, eventuella hinder och gör en personlig beräkning till dig.

 

Vi hjälper dig genom hela processen!

 

Kontakta oss idag så besöker vi dig och ger dig en kostnadsfri personlig rådgivning!

VÅR RESA

2020

FÖRSTA SOLPANELEN INSTALLERAS

2020

INTERCEPT SOLAR GRUNDAS

FÖLJ OSS