Image by Federico Respini

VÅRA TJÄNSTER

Vi utför följande tjänster till ett bra pris och med högsta kvalitet. 

VILLA OCH SOMMARBOSTAD

Varje villa och sommarbostad är unik. För att du som kund ska få en fullt pålitlig solcellsanläggning tillsammans med starka garantier gör vi alltid ett hembesök för en förstudie! Vi granskar bl.a takets helhet, eventuella skuggningar och hinder för din anläggning.

BRF OCH KOMMERSIELLA FASTIGHETER

Sedan starten år 2020 så har  vi hjälpt mer är 1000 kunder med sina solcellanläggningar över hela landet. Delar av dessa var just Bostadsrättsföreningar & kommersiella fastigheter. Här ställs det högre krav på kompitens och kundskap. Vi hjälper er i hela ledet allt ifrån projektreing till ansökan om "Grönt Bidrag".

LANTBRUK OCH MARKINSTALLATIONER

Lantbruk och markinstallationer skiljer sig ifrån mängden. Markinstallationer och lantbruk kräver i regel rätt åskledning och försäkringsbolag ställer högre krav på klassning samt djursäkerhet. Vi monterar endast Glas/Glas panel på lantbruk då glas eller folie inte tål tex ammoniak. 

 

SERVICE OCH KVALITET

Alla montage sker av utbildade montörer som är proffs på solenergi och installation av solpaneler. Vi erbjuder alltid dig ett kostnadsfritt konsultationsmöte där vi undersöker just din fastighet och dina förutsättningar. 

BEGÄR EN OFFERT IDAG

Ta kontakt med oss idag eller fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig inom 24 timmar för ett kostnadsfritt konsultationsmöte där vi tittar på just din fastighet och lär känna dina behov.  

INFORMATION I REALTID

Följ hur din anläggning presterar i realtid i mobilen, surfplattan eller på datorn.